Despre noi


 

CDS Europa – Viitorul tău în tâmplărie!

Compania noastră se ocupă cu prelucrarea tâmplăriei din profile PVC cu geam termopan, utilizând cele mai consacrate profile, feronerie şi sticlă. Facem parte din grupul SIMIOLI S.R.L. Italia, care deține o expriență în domeniu de mai bine de 50 de ani, fiind a 4-a generație de la înființarea primului sediu. Deși suntem noi pe piața din România, venim la dispoziţia clienţilor noștri cu o varietate de produse executate la înalte standarde în concordanță cu preferințele fiecăruia.

Colaborăm cu unii dintre cei mai mari furnizori: Aluplast, Winkhaus, Moldoglass și Barrier, lucru care a generat o multitudine de clienţi pe aria întregului judeţ dar şi pe plan internaţional.

Suntem o echipă restrânsă formată din oameni bine pregătiţi, motiv pentru care calificarea şi profesionalismul sunt doi termeni ce ne caracterizează pe deplin. Ne propunem să dobândim o poziție de leader pe piață românească prin adoptarea unor palete largi de produse și inovativitate, motiv pentru care ne dorim să înființăm un al doilea mare sediu după HQ Italia. Pentru mai multe detalii puteți vizualiza rubricile Alege INTELIGENT și “Portofoliu” .